View Source (vervolg)

Update (zie eerdere bijdrage): Daar waren de balkjes weer! Dit keer had het handige broertje van Tjan twee pogingen en slechts drie minuten nodig om de boel weer weg te toveren. En erger nog: hij zegt ook te weten hoe web-log.nl het 77pxl-balkje heel gemakkelijk dusdanig kan implementeren dat het laten verdwijnen ervan nagenoeg onmogelijk is. Benieuwd of het web-logteam net zo slim is…

Update 17.05: Het team van web-log.nl heeft weer een wijziging aangebracht. Het balkje is weliswaar nog altijd onzichtbaar, maar de blog van Tjan begint weer 77 pixels lager dan normaal.

Update 17.10: Maar ook daar weet de broer van Tjan wel weer iets op. :-)

Update 17.42: Web-log.nl – waar ze voor het vermaledijde balkje een steeds langer scriptje nodig hebben – komt weer met iets nieuws op de proppen: het hoogteverschil is er weer. Maar niet voor lang, nee, natuurlijk niet!

Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Varia. Bookmark de permalink .

3 reacties op View Source (vervolg)

 1. Jaco zegt:

  Een interessante wedstrijd dit: de bloggers tegen web-log.nl en haar advertentiestrijd. Ben benieuwd waar dat eindigt.
  Wat ik nou zo vreemd vind, is dat ik helemaal niets aan mijn blog heb gedaan, maar er toch geen balk verschijnt, en het voelt vrij uniek aan. Zou het liggen aan mijn jpg-achtergrond?

 2. Jaco zegt:

  Ah, het antwoord is gevonden. Mijn blogblok is er de oorzaak van. Pas als ik een nieuw stuk plaats of iemand zo vriendelijk is te antwoorden zal ik er aan moeten geloven. Zoals Judith al zegt: een duivels dilemma ;-)

 3. Judith zegt:

  Het scriptje dat ik gebruik (ik noem de naam maar even niet) is ook weer aangepast, maar nog niet helemaal naar tevredenheid…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s