Nogmaals verrazt en 3x Borlänge

Eerder al schreef Tjan dat hij rijkelijk laat ontdekte dat Jason Mraz, een van zijn favoriete Amerikaanse singersongwriters, volgende week in Nederland speelt, onder meer op North Sea Jazz. Vanochtend – Tjan was nog maar net wakker – verraste Mraz hem echter nogmaals. Op zijn site meldt de zanger dat er extra kaarten beschikbaar zijn voor zijn concert in Amsterdam, komende maandag. Maandag? Amsterdam? Hè?! Wat?!! Tjan wist helemaal niets van een concert in 020!

Aanvankelijk, zo bleek toen Tjan van de schrik bekomen was en verder las, zou Mraz in de kleine zaal van Paradiso spelen, maar daarvoor was Ticketservice 30 juni j.l. al binnen een kwartier door de kaarten heen. Zo dan… En Tjan maar denken dat er in Nederland slechts anderhalve man en een paardenkop op de hoogte was van de prachtige muziek die Mraz maakt! De programmeurs van Paradiso zijn ook niet gek, en zij hebben het concert dus in allerijl alsnog in de grote zaal geprogrammeerd. En vanochtend bestelde Tjan op de valreep zijn kaartjes, die hij na betaling via Ideal zelf thuis kon uitprinten. Mooi systeem is dat toch! Maandagavond is het dus Mraz-avond voor Tjan en partner, en vrijdagmiddag hopen ze hem in het Rotterdamse muziekcafé Rotown nogmaals te zien. Een verslag volgt uiteraard op deze weblog…

Vorige week speelde Jason Mraz in het Zweedse Borlänge, en afgaande op onderstaande filmpjes (lang leve Youtube: 3x hetzelfde nummer, gefilmd vanaf het podium, van ergens achterin en temidden van alle hectiek) is hij ook daar stukken populairder dan Tjan verondersteld had…Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Muziek. Bookmark de permalink .

3 reacties op Nogmaals verrazt en 3x Borlänge

 1. Patrick zegt:

  Omdat ik
  A)maandag toch al in Amsterdam ben, en
  B) ik gek ben van Paradiso,
  besloot ik zojuist even op ticketmaster te kijken om kaarten voor Patrick en partner te bestellen. Want een fan ben ik nog niet, maar jouw loftuitingen en filmpjes hebben me wel heel nieuwsgierig gemaakt. En waar kan je nu beter van een optreden genieten dan in Paradiso? De toegangsprijs van 8 euro is meer dan sympathiek. Maar helaas. De ticketmaster-robot was streng doch rechtvaardig:
  ‘Voor uw keuze zijn geen tickets verkrijgbaar.
  Probeert u a.u.b. het volgende:’ (enz.)
  Ik hoop dat, zoals 70 % van de Paradiso concerten, het optreden van Mraz in de loop van volgende week integraal op fabchannel.com verschijnt…

 2. Tjan zelf zegt:

  @Patrick: Dan was ik dus precies op tijd met het bestellen van mijn kaartjes. Tijdens het bestellen liepen er al allerlei klokjes mee, dat ik moest opschieten en zo. Uitverkocht dus… Wie had dat gedacht? Ik niet in ieder geval. En ja, een registratie op FABchannel zou mooi zijn.

 3. Robin zegt:

  Leuke beelden had ze nog niet gezien. Volg Mraz al enkele jaartjes. Gaan met zn 8en naar m in Paradiso waarvan ik de grootste fan ben! Maar de rest zal het vast worden.. Overigens twee weken geleden ook op Rock Werchter gesproken met m en uiteraard zn heerlijk optreden gezien. Daar ging de tent ook flink uit zn dak ondanks zijn minder bekendheid in Europa. Gelukkig zongen er nog genoeg mee en klonken er regelmatig geluiden als “wie was dat? dat klonk goed” toen ik de tent uitliep (ik stond uiteraard vooraan tussen al die-hard fans). Op deze logs http://www.funriders.net/robin2007/?p=546 vind je nog mp3, video links o.a. daarvan. Hij heeft recentelijk ook zelfs een Spaanse track gemaakt zie ook mp3 op mn log http://www.funriders.net/robin2007/?p=548. Tot vanavond dan maar ey!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s