Welkom

Welkom op de weblog van Tjan, al sinds april 2005 de plek waar hij schrijft wat hem dwarszit of gewoon opvalt. Begonnen als recensie-site is deze weblog inmiddels een gevarieerde hangplek geworden, waarop niet alleen muziek, theater en horeca wordt beoordeeld (want dat doet Tjan nog steeds), maar waarop hij ook foto’s en zo nu en dan zelfs rijmpjes publiceert.

Na jarenlang op Web-log.nl actief te zijn geweest, zijn de oude blogs in deze WordPress-omgeving geïmporteerd. De lay-out van deze oudere berichten laat daardoor zo nu en dan wat te wensen over, zeker waar het het formaat en de plaatsing van foto’s en het overdadige gebruik van lijnen betreft. Helaas zullen interne links in deze oudere berichten ook regelmatig naar de inmiddels verdwenen Web-log-omgeving verwijzen en dus doodlopen.

Rest Tjan nog u veel lees- en kijkplezier te wensen op deze weblog. Reageren kan in de meeste gevallen onder de bijdragen, maar u kunt Tjan ook via een gastenboek of via e-mail lastigvallen. Kijk bij Contact voor meer informatie.

Tjan