Kunstroute 2018 in twee collages (en een losse foto)

Dit weekend wordt in Leiden voor de vierentwintigste keer de Kunstroute georganiseerd. Op in totaal 76 locaties wordt werk van 155 kunstenaars getoond, waarbij de open ateliers natuurlijk het leukste zijn. Rekening houdend met de herfstachtige grillen van de weergoden, gingen Tjan en partner gisteren al op pad, want vandaag is het prima weer om lekker binnen een blogje te maken, maar wat minder om de deur uit te gaan.

Op de kop af 13.500 stappen zetten zij, volgens Tjan’s telefoon. Ze bezochten lang niet alle deelnemende galeries en ateliers, maar drieënhalf uur wandelen door de Sleutelstad resulteerde toch in twee collages van foto’s die hij onderweg en tussen de buien door met diezelfde stappen tellende telefoon maakte.

En omdat-ie zo leuk is en in een collage nauwelijks tot zijn recht zou komen, nog een aparte foto van een wel heel vrolijke tekening van Tim Juffermans:

Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Foto's, Varia en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s