Lucky shot (2)

Look Twice - Witha AmkreutzOp 17 augustus schreef Tjan hoe hij, wellicht ongemerkt geïnspireerd door het schilderij hiernaast, per ongeluk een behoorlijk artistieke foto bleek te hebben genomen – u vindt het verhaal en de foto hier. Het kunstwerk, Look twice van de Limburgse kunstenares Witha Amkreutz, was hem in elk geval in positieve zin opgevallen tijdens een nogal bonte expositie in de kloostergangen van Abdijhotel Rolduc. En dat was de partner van Tjan weer niet ontgaan…

Gisteren lag er een groot pak met Tjans naam erop op de eettafel. Wat bleek: na thuiskomst uit Kerkrade had de partner van Tjan deze zomer meteen actie ondernomen, Met wat hulp had ze het schilderij vanuit Limburg in Leiden weten te krijgen. En gisteren – Tjan en partner waren 15 jaar getrouwd – leek haar een mooi moment om Tjan ermee te verrassen. Lief hè?

En daar hangt het dan, boven diezelfde eettafel. Een mooie herinnering aan een leuk weekend in het zoete zuiden. Dat er nog maar veel mooie dagen, weekends, weken, maanden en jaren samen mogen volgen!

Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Varia en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Lucky shot (2)

 1. Gadisa zegt:

  aawh wat lief!!
  en natuurlijk gefeliciteerd jullie saam <3

 2. Cor en Anneke zegt:

  Gefeliciteerd met de 15 jaar!
  En nog heel veel jaren samen genieten van het mooie kunstwerk.
  Cor en Anneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s