Nieuwe column: Leiden Culinair

Deze week in Steeksleutels, Tjan’s column in de Leidse editie van het Witte Weekblad:

Na de sinaasappel zonder schil was het wachten nog op spareribs zonder botjes. Een Leids restaurant had anderhalve week geleden de primeur, terwijl een Leidse slager zich sinds vorige week de winnaar van de landelijke Spareribs Trophy mag noemen. Intussen sloot Tjan’s favoriete sparerib-restaurant zijn deuren.

Klik hier om Steeksleutels nummer 489 te lezen.

Dit bericht werd geplaatst in Steeksleutels. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s