Wat ben je toch een tut!

https://i0.wp.com/www.tjan.nl/log/melkunienextlevel_00.jpgAl het goeie komt van Melkunie-koeien. De ‘Melkunie, Next Level’-reclame is opnieuw een erg leuke tv-commercial, waarin de nogal eigenzinnige acteur Peer ‘geen bommetje’ Mancini en zijn eigenwijze meiden weer als vanouds de sterren van de hemel spelen.

Toch rammelt dit nog geen 31 seconden durende filmpje en schort er van alles aan wat in de filmindustrie ‘continuïteit’ wordt genoemd. Koeien van fouten? Dat nu ook weer niet direct, maar tegen de dienstdoende regie-assistente (m/v) zou Tjan toch willen zeggen: ‘Wat ben je toch een tut!’

(0.13) – Op het Next Level-plateau staan uiterst links zes pakken. Van links naar rechts zijn dit: appel/kaneel-vla, framboos/vanille-yoghurt, rijstepap, bolletjes-vanillevla, aardbeiyoghurt en aardbeivla.

(0.20) – Een van de koeien is op het plateau gekropen, dat ze via de rode knop verder in beweging heeft gezet. Deze koe zit onmiskenbaar in het midden van het plateau: de aars van de vaars bevindt zich ter hoogte van de telescopische buis.

(0.25) – Nadat Peer het vierde pak, dat van de bolletjes-vanillevla, om zijn oren heeft gekregen, staan alleen de eerste drie pakken nog op het plateau. Niets veranderd? Toch wel! De pakken zijn zo’n 20 centimeter naar rechts verschoven. De ondeugende koe zit zelfs opeens uiterst rechts op het plankje. Let hierbij vooral op de afstand van het uiteinde van haar zwiepende staart tot het hoofd van Peer: een kleine anderhalve meter.

(0.27) – En dus… kan Peer de staart van die tut in het volgende shot helemaal niet in zijn gezicht krijgen!

Wilt u het filmpje nog een keer in zijn geheel bekijken? Dat kan hieronder!

Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Tv en film en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Wat ben je toch een tut!

  1. hetklopt zegt:

    En slechts weinigen hebben in de gaten dat Peer Mancini inmiddels ook de rol van prof. Pim Levelt speelt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s