Naar de voorronde van het Leids Cabaret Festival…

Zojuist heeft de organisatie van het Leids Cabaret Festival de acht kandidaten bekendgemaakt die doorgaan naar de voorronden van het festival. Tijdens twee avonden in de Leidse Schouwburg mogen zij hun kunsten vertonen.

Gisteren publiceerde Tjan op deze weblog zijn keuze uit de 21 auditanten, en die komt voor meer dan de helft overeen met de keuze van de jury. Met de selectie van Gijs van Rhijn, José Schuringa, Rauw Spul, Bas Bonthuis en Victor Luis van Es kan Tjan het dan ook alleen maar van harte eens zijn. De keuze voor Lennaert Maes en Hanne de Backer verrassen hem enigszins, en van de selectie van Patricia Idsinga (‘Patriesz’) snapt hij hoegenaamd niets.

En dus… gaat Tjan er gemakshalve maar vanuit dat de eerste vijf namen de uiteindelijke halve finalisten zullen blijken, en hoopt hij dat Alice Rientjes, Steven Gabriëls en Luc & Zec (u ziet ze hiernaast) buiten de context van het LCF om zijn gelijk en het ongelijk van de jury zullen bewijzen. Ze waren er tijdens hun auditie goed genoeg voor!

Wat Tjan van de audities van de verschillende deelnemers vond? Lees het terug in de fotoreports van de auditiemiddagen. Van de eerste middag ging 1 deelnemer door. De tweede middag was goed voor  twee deelnemers en de derde middag leverde maar liefst vijf geselecteerd kandidaten op.

Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Theater en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s