Levend bewijs verschijnt vandaag!

Van half november tot en met begin april is Tjan als toegewijde, kritisch-creatieve meelezer in verschillende stadia – van allereerste versie tot en met de drukproef – zeer nauw betrokken geweest bij de derde literaire thriller van zijn goede vriendin Annet de Jong. Vandaag, op de eerste dag van de Maand van het Spannende Boek, zal 'de nieuwe De Jong', Levend bewijs geheten, dan eindelijk verschijnen.

Vanmiddag wordt in Amsterdam het eerste exemplaar door de auteur overhandigd aan Thomas Acda. Azend op een rolletje in de verfilming wellicht, had deze door Annet in De Telegraaf niet eens altijd even positief gerecenseerde kleinkunstenaar aangeven zeer onder de indruk te zijn van haar debuut Vuurkoraal (waarmee Tjan zich – net als met de opvolger Dossier Tobias overigensook al danig mocht bemoeien). Uiteraard is Tjan tijdens de door uitgeverij Querido georganiseerde presentatie vanmiddag van de partij en de kans is vrij groot dat hij u hierover vandaag via Twitter of morgen via deze blog nog verder zal lastigvallen.

De eerste goede recensie voor Levend bewijs is er trouwens al. In de zeker als het om Nederlands werk gaat uiterst kritische VN Thrillergids waarvan de editie 2010 vorige week verscheen – oogste het boek maar liefst drie van de vijf sterren. Terecht - wat Tjan betreft had er zelfs nog wel een sterretje bijgekund. Of twee. De VN-recensent strooide met kwalificaties als 'on-Nederlands bout', 'lekker vrijzinnige hoofdfiguren', 'straf tempo' en 'treffende actualiteit'. Levend bewijs is een beklemmende, met veel vaart en humor geschreven thriller over een gevaarllijke zoektocht naar identiteit en de donkere kant van de wetenschap.

Het boek kost € 17,95, en bestelt u het hier, dan betaalt u geen verzendkosten en ontvangt u Levend bewijs binnen 1 werkdag thuisgestuurd. Tjan zegt: DOEN!De thriller Levend bewijs verschijnt, zoals
de uitnodiging subtiel laat zien, bij
Uitgeverij Q, een imprint van Querido.

Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Varia en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s