Reactie OAD is pas goedkoop!

Voorbarig, oncollegiaal, misplaatst en goedkoop. Dat zijn wat kwalificaties die wat Tjan betreft zonder enig voorbehoud van toepassing zijn op de reactie van OAD-directeur Julius ter Haar op de vliegramp in Tripoli. Tjan twitterde er het zijne van… (klik op de beide tweets voor meer info…)
    

Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Varia en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op Reactie OAD is pas goedkoop!

 1. Harrie zegt:

  Zo, nu kunnen we dus voortaan van OAD verwachten dat die ons goedkoop en met de meest betrouwbare vliegmaatschappijen naar onze vakantiebestemmingen gaat brengen? Vergeet het maar. OAD is geen filantropische instelling en wil goed geld verdienen. Dit is niet het juiste tijdstip om uit te halen naar collega reisorganisatoren. Als OAD een groter marktaandeel wil halen moeten ze met iets anders over de brug komen. Maar niet met een dergelijke goedkope uithaal naar collega’s.

 2. van dijk zegt:

  precies! wat een anti reclame over de rug van… simpele ziel. Nooit meer OAD.

 3. DvdV zegt:

  Wat een ongepaste reactie! Kan me heel goed voorstellen dat veel mensen in Nedeland niet meer met Oad op reis gaan. Jammer dat zo’n man aan de top staat van een betrouwbare en gedegen reisorganisatie. Laten we hopen dat de OR in zal grijpen!

 4. DvdV zegt:

  Jammer dat het artikel anders over kwam dan bedoeld. Hopelijk kost het OAD niet te veel klanten en wens ik directie succes in een verdere en gezonde concurrentie-strijd. Mijn eerder geplaatste blog wil ik graag ongedaan maken en mijn medeleven tonen aan de nabestaanden, betreffende personen en organisaties.

 5. anoniem zegt:

  Goh wat een flauwe reactie op dat van Julius… beetje een plaatje tonen van een uitgebrande bus… die door onbekende oorzaak is uitgebrand….
  Ik zou het zelf ook niet met een goedkope vlieg maatschappij gaan vliegen… dat komt al niet vertrouwlijk over….
  Er zijn wel meer mensen die het zelfde denken als Julius … ”het moest een keer gebeuren”…
  Moet je nagaan : als er een vliegticket voor 100 euro aangeboden word… met een onbekende vliegmaatschappij …. en een ticket word aangeboden voor 500 euro met KLM of OAD of wat dan ook….
  dan ga je toch voor het vertrouwen! en betaal dan maar 500 euro.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s