Allesbehalve duimen

Tjan vond het best verfrissend dat zijn vier maanden oude nichtje het bij het zien van zijn camera afgelopen zaterdag niet meteen op een poseren zette. Want ja, die kinderen van tegenwoordig gedragen zich voor het oog van een fototoestel jong als ze zijn als op commando als ware modellen. Een beetje een spontane, ongeposeerde foto is vandaag de dag niet meer zo gemakkelijk geschoten.

Zo niet bij Daniëlle. Net als haar vader (en, Tjan geeft het toe, ook diens broer) lijkt ze er weinig trek in te hebben om op de gevoelige memorycard vereeuwigd te worden. Allesbehalve lachen. En allesbehalve duimen ook. Is natuurlijk ook best lastig: met tien vingertjes is de kans dat je een duim te pakken hebt statistisch gezien niet veel groter dan een schamele 20 procent. Ga er maar aan staan!Tien vingertjes (da’s toch best een beetje lachen), die je allemaal in je mond kunt stoppen: de pink van je rechterhand, de middelvinger van je linkerhand, je middelvinger en je wijsvinger, een combinatie van ring-, middel- en wijsvinger, of je hele vuist. Allesbehalve duimen…


Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Fotoreport en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s