Jiseetsdrie

Nadat Tjan gisteren op bezoek was geweest bij zijn vier maanden oude nichtje Daniëlle, en daarna met de partner van Tjan had geluncht in het altijd gezellige Alphen aan den Rijn, checkte hij in afwachting van de rekening via zijn gsm even zijn mail. Er zat een berichtje bij van neefje Krijn, met de veelzeggende titel Lietjes, muizk. Krijn (op de foto achter de laptop, en dat is – zoals broertje Mart duidelijk kenbaar maakt – een uiterst serieuze aangelegenheid) is gek op muziek en blijkbaar had hij de hulp van zijn download-oom nodig. Alleen om welke muziek het nu precies ging… De tekst van Krijns mailtje luidde als volgt:

Hoj
wijlje de aftieteling van jiseetsdrie stuure en het filmpje erbij
van krijn

Het heeft Oom Tjan en partner een paar uur gekost voor ze wisten in welke richting ze het moesten zoeken, en hierbij nodigt Tjan ook zijn lezers uit tot puzzelen. Inmiddels bevindt het betreffende liedje zich in Krijns mailbox. Wie benieuwd is naar de oplossing, klikke hier.

Update: Tjan had het bij het rechte eind, zo blijkt uit de reply van neefje Krijn:

Ik vind ze erg leuk en dat je komt op koninginnendag
van krijn

Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Varia en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s