Drie jaar Steeksleutels


Op Valentijnsdag 2007, drie jaar geleden alweer, vond heel Leiden een bericht van Tjan op de deurmat. Die dag verscheen de column Steeksleutels voor het eerst in de Leidse edities van de Telegraaf-uitgave het Witte Weekblad. Met de column die vanmiddag in de krant staat (nummer 158) gaat Tjan dus zijn vierde jaargang als columnist in.

Vandaag is tevens Tjan’s laatste vakantiedag voor hij morgen weer een dagje naar kantoor gaat. Nu is vrijdag zijn reguliere vrije dag, dus de kans dat hij het vakantiegevoel nog even weet vast te houden is alleszins aanwezig. Na een weekje Egypte hebben hij en partner de afgelopen dagen in eigen land gebruikt voor ‘dit- en datjes’. Wat de partner van Tjan betreft kwam dat onder meer neer op het uitknippen en inplakken van de bijna volledige laatste jaargang Steeksleutels. Lief hè?


Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Varia en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Drie jaar Steeksleutels

  1. Johan zegt:

    Het ouderwetse handwerk! Levert vast een mooi portfolio op.

  2. Jaco zegt:

    Van harte met deze mijlpaal. Was je column een mensje geweest, dan was nu de overgang van peuter- naar kleutertijd zo’n beetje zichtbaar geworden. Een leuk-volwassen column is het in ieder geval.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s