Mijlpalen

Woensdag 13 januari was het voor de afdeling statistieken binnen het team van Tjan.nl een heuglijke dag. Niet alleen verzond Tjan gisteren zijn 4000ste tweet sinds hij op 13 maart j.l. de eerste onwennige schreden op Twitter zette (gemiddeld 13 tweets per dag), maar tevens werd er sinds hij op 7 februari 2006 zijn weblog aanzwengelde 200.000 keer een pagina van zijn site bekeken, wat gemiddeld ruwweg neerkomt op 50.000 pageviews per jaar en 135 per dag.

Vandaag de dag ligt dat aantal beduidend hoger, en daarvoor is Tjan zowel zijn incidentele lezers als zijn vaste bezoekers zeer erkentelijk. De nog altijd stijgende bezoekersaantallen moedigen hem aan om door te gaan, al moet hij eerlijk toegeven dat hij zich momenteel wel een beetje naar zijn vakantie sleept: het ontbreekt hem enigszins aan inspiratie voor een werkdagelijks blogje, en dat Tjan een mooiweerfotograaf is helpt daarbij ook niet echt mee.

Maar genoeg gezeurd. Morgen een uitvoerige en – al zegt Tjan het zelf – boeiende bijdrage over Google, en wat er na het weekend op deze blog te lezen is, dat is voor Tjan zelf ook nog een verrassing :-)

Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Varia en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s