Levend bewijs

Net als bij Vuurkoraal (dat in het voorjaar van 2008 verscheen) en Dossier Tobias (dat nog geen jaar later het licht zag), is Tjan als kritisch doch bevlogen meelezer ook betrokken bij het alweer derde boek van zijn goede vriendin Annet de Jong. De thriller, die Levend bewijs gaat heten, verschijnt pas in mei 2010 en voor die tijd moet er uiteraard nog veel gebeuren – zo’n zeventig procent van de roman moet nog geschreven worden, om maar een klein maar niet onbelangrijk detail te noemen. Hoewel Tjan tot dusver dus nog niet meer dan 20.106 woorden van het nieuwe boek heeft gelezen (met kritische blik, maar daarom niet minder onder de indruk), weet hij nu al zeker dat Levend bewijs een fantastisch boek gaat worden!

Waar Levend bewijs dan over gaat? Nou vooruit, een kleine sneak preview dan: de thriller gaat over de 18-jarige Julius Visser, die ervan overtuigd is dat zijn vader en moeder niet zijn biologische ouders zijn en op basis van de enige aanwijzingen die hij heeft op zoek gaat naar zijn roots – met alle risico’s en gevolgen vandien uiteraard. En hoe het boek afloopt? Tja, daar is Tjan ook razend benieuwd naar. U moest eens weten hoe frustrerend het is als je wel verder wilt, maar niet kunt lezen, omdat de rest van het boek simpelweg nog niet bestaat… Tjan hoopt op korte termijn weer door te kunnen, als Annet hem het volgende gedeelte van het manuscript toezendt. U moet als gezegd nog wachten tot mei 2010, want dan ligt het boek in de winkels. Tegen die tijd vertelt Tjan u er op deze weblog graag meer over…

Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Varia en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s