This is shit!


Na de niet bepaald lovende filmrecensie van gisteren vandaag nog meer Michael Jackson op Tjan.nl, want… de King of Pop heeft gesproken! Na zijn dood en via een medium om precies te zijn. ‘This is shit!’ luidt in parafrase de mededeling aan zijn erven, waarin hij zich welbespraakter toonde dan tijdens alle op film vastgelegde repetities voor zijn concertreeks.

Het medium Nostratjanus* sprak afgelopen weekend exclusief met Marilyn Monroe, die zich juist uiterst opgelucht toonde dat Jackson niet bij haar in de buurt ter aarde is besteld: ‘Man, rot op. Ik lig hier voor m’n rust! Die weirdo ligt geen moment stil. En dan al het volk dat zijn neus hier komt laten zien. Zijn neus! Heb je ‘m? Nee? O, nou dan niet. I’m very definitely a woman and I enjoy it, maar wat wacko jacko nou precies is… een seksloze laaf, waar ik in elk geval wenig tot niets mee kan, al lag hij bovenop me. Hoe dan ook: ik vind het prima zo. Poo-poo-pee-doo!’ aldus de blonde diva.

_____
* Nostratjanus zou in 2007 zijn opwachting maken in Het Zesde Zintuig, maar werd door de programmamakers op het laatste moment afgewimpeld omdat hij tegenover presentator Beau van Erven Dorens bleef volhouden dat deze binnen twee jaar naast Gerard Joling in een te krap en glimmend kruippakje gehesen en met een helmpje op zijn hoofd door gaten in bewegende muren zou springen. ‘Be-lac-he-luk! This is bullshit!’ had Van Erven Dorens geroepen, waarna hij zijn redactie verbolgen op de hoogte bracht van de ‘wanprestatie’ van Nostratjanus.

Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Varia en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op This is shit!

  1. Johan zegt:

    Pas nou maar op: straks haalt het medium Nostratjanus de media nog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s