In de breedte


‘We zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid, vooral in de breedte,’ grapte Thomas Acda onlangs in De Telegraaf. En inderdaad, de nieuwe cd Jouw Leven Lang Bij Mij geeft als het om de teksten en de muziek van Acda & De Munnik gaat verder nauwelijks blijk van groei, tekstueel noch muzikaal. Maar dit terzijde.

Ook Tjan zocht al een tijdje naar verbreding, en daarom is deze weblog vanaf vandaag 100 pixels breder dan voorheen. Dat betekent vooral grotere foto’s en een ‘bladspiegel’ die wat meer aansluit bij de nieuwe generatie pc-monitors en laptop-schermen. For old times’ sake hierboven en hieronder voor de laatste keer twee headers die ooit deze weblog sierden. En ja, het is de bedoeling dat de foto van de herfstbladeren in de nieuwe header regelmatig wisselt. Daar mag u Tjan zo nu en dan best aan herinneren, mocht dit te lang uitblijven.


Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Varia. Bookmark de permalink .

2 reacties op In de breedte

  1. ton zegt:

    Straks een kaletakkenkop? Nieuw domein Tjan.nl? Het ziet er trouwens goed uit.

  2. Tjan zelf zegt:

    @Ton: Nee, dat domein heb ik al lang. Maar in het kader van de herkenbaarheid leek het me een goed plan om dat nu ook maar eens wat prominenter te gaan communiceren. Kale takken? Zou kunnen. Of pepernoten, kerstbomen, vuurwerk… Opties genoeg. Het nu alleen ook nog doen, want het gevaar is dat er komend voorjaar nog steeds herfstblaadjes te zien zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s