Modern Valencia (by night)


Vorig weekend was Tjan beroepshalve in Valencia. Vorige week plaatste hij al een dertiental foto’s van de moderne Ciudad de las Artes y de la Ciensias, de stad van kunsten en wetenschappen, bij dag. In deze futuristische gebouwen, van de hand van de architect Santiago Calatrava, zijn musea en theaters gevestigd. Het blauw-witte gebouw met de gele kranen (te zien op de foto’s van de brug) is nog niet af, maar omdat in de Agora, zoals het bouwwerk heet, vanaf 31 oktober getennist moet worden (de ATP Valencia Open), wordt er ook ’s nachts nog met man en macht aan gewerkt. Dankzij de vele spiegelende waterpartijen is de Ciudad als het donker is bijna nog adembenemender dan overdag.

Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Foto's, Vakantie en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Modern Valencia (by night)

  1. Geert zegt:

    Indrukwekkende fotogenieke architectuur. Is zeker een bezoek waard.

  2. Jaco zegt:

    Hmmm, voor een familievakantie vooralsnog ongeschikt, maar voor over een tijdje een weekendje weg zonder kinderen lijkt me dit een fantastische aanrader! Ongelofelijk mooie foto’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s