Bazin boven baas


Meer dan een maand geleden alweer plaatste Tjan op deze weblog foto’s van zijn – bijzonder prettige – nieuwe werkplek in downtown Oegstgeest. Nu heb je natuurlijk altijd baas boven baas, of beter: bazin boven baas. Sinds vorige week zit de partner van Tjan op de achttiende verdieping van een fonkelnieuw kantoor dat de projectontwikkelaar het lieve sommetje van 165 miljoen euro heeft gekost. Een exorbitant interieur, met veel koper en nog meer marmer, en rondom een fantastisch uitzicht op onder andere Schiphol, het Olympisch Stadion, Oud-Zuid en het centrum van onze hoofdstad.


Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Varia. Bookmark de permalink .

3 reacties op Bazin boven baas

  1. Johan zegt:

    Hmm, ik ben blij met mijn kantoortje op de tweede verdieping. Krijg al hoogtevrees bij het idee. (Maar wel mooi!)

  2. Judith zegt:

    Elke keer als J. en ik langs dit gebouw rijden, zeggen we tegen elkaar hoe geweldig het er wel niet uitziet! En nu blijkt de partner van Tjan er zo maar te werken. Leuk om ook een kijkje van binnen te kunnen nemen, misschien een volgende keer foto’s van het uitzicht?

  3. Jaco zegt:

    Ik heb ook nog eens het geluk gehad dat ik vier jaar lang de bouw van het gebouw heb mogen volgen omdat mijn trein erlangs tufte. Je partner is een bofkont!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s