Arme Marco

http://www.dailymugshot.com/swf/dms.swf?pathurl=http://www.dailymugshot.com/swf/paths.xml&userid=30422BINNEN,’ zong Marco Borsato ooit, maar DE WAARHEID zou weleens anders kunnen uitpakken. DE MEESTE DROMEN ZIJN BEDROG, blijkt ook nu weer, en Borsato zou binnenkort zomaar ALLES KWIJT kunnen raken en ROOD kunnen komen te staan. HET WATER zou hem tot de lippen staan, meldden de media. Financiële voorspoed blijkt niet VOOR ALTIJD en tijden van rijkdom lijken VOORBIJ. De harde zakenwereld is nu eenmaal ook geen SPEELTUIN. WAT ZOU JE DOEN als jij in Marco’s schoenen stond en er AAN HET EINDE VAN DE LIJN NIEMAND is die bijspringt? Even slikken en weer doorgaan, dat lijkt Tjan eigenlijk de enige optie…

Overigens doet @borsato er op Twitter sinds de onheilstijdingen het zwijgen toe, en sinds 7 september heeft hij ook geen nieuwe ‘mugshot’ meer gepost (zie de slideshow rechtsboven). Even geen tijd voor grapjes en verkleedpartijen vermoedelijk, in huize Borsato te Blaricum.

Update: een ontgoochelde Marco reageert

Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Varia en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Arme Marco

  1. Johan zegt:

    Zeer origineel gedaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s