Actualize uw droom!

Soms is spam leuk. Niet altijd, integendeel: meestal niet zelfs. Maar zo heel af en toe kan Tjan een glimlach niet onderdrukken als hij zo’n ongevraagd ontvangen mailtje opent. Zeker wanneer het een mailtje betreft dat automatisch in het Nederlands is vertaald, zoals het mailtje ‘lening aanbieden’ dat Tjan zojuist van ‘Mevrouw Joan Davidson’ ontving…

Bent u nieuwsgierig naar veilige middelen voor die droom project van jou? Heeft u een levensvatbaar bedrijf, maar niet over de nodige financiën te krijgen het uit het voeten? Heeft u ideeën die miljoenen waard, maar u niet over het nodige kapitaal aan? Zet uw idee om te testen? Heb je al afgewezen door andere kredietverstrekkers? Heeft u de wens van een huis maar je gebrek aan voldoende liquide middelen te verwerven? Wil je je droom auto nu en toch kun je niet, gewoon omdat je financiële status?

Dus betrouwbare financiële onderneming is klaar voor de toekenning van u de gelegenheid om actualize uw droom, er door het aanbieden van een lening tegen 4% vaste rentevoet.

Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een lening, vriendelijk contact met ons op via de onderstaande e-mail adres voor uw lening aanvraag:

joanfinancialcompany.com@gmail.com

Voor geïnteresseerde kandidaat, Tweede informatie die nodig is om de onderneming formulier in te vullen;

LENING AANVRAAGFORMULIER (online formulier)

[…]

Bedankt!

Mevrouw Joan Davidson

Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Varia en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Actualize uw droom!

 1. Johan zegt:

  Let op: geld lenen kost je je geld én je leven!

 2. Patrick zegt:

  Ik ben trots jou te mogen presenteren de mening van Patrick. Ik gedacht altijd dat de Google vertaaldinges nooit feilloos zou werken gedaan. Maar tegenovergerstelde gebleken is. Een gnoe met dyslexie zou volgen dit prima!

 3. Tjan zelf zegt:

  @Patrick: :-D
  @Johan: Zo is het maar net!

 4. Willem zegt:

  Joan Davidson is waarschijnlijk een pseudoniem van Dirk Scheringa.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s