Lijstje

Gisteren trouwden Patrick en Monica, die net als Tjan freelance voor de Leidse redactie van het Witte Weekblad werken. Monica is verantwoordelijk voor het grootste deel van de foto’s in de krant en Patrick maakt behalve foto’s ook artikelen. Het is overigens ook Patrick geweest die Tjan op basis van deze weblog een jaar of drie geleden benaderde of hij geen column wilde gaan schrijven, om vervolgens bij de redactie te gaan lobbyen toen hij een lang aarzelende Tjan uiteindelijk over de streep had weten te trekken.

Ondanks de sombere weersvoorspelling werd het een dag om in te lijsten. Tjan had ’s ochtends bedacht dat hij dat ook letterlijk zou doen. Nu hij zijn camera weer terug had, zou hij zich op Kasteel Keukenhof lekker uitleven, om het resultaat daarvan voor het feest ’s avonds in een lijstje te fabrieken.

Dat werd nog behoorlijk doorpezen: om vijf uur tufte Tjan op Hector, zijn trouwe snorscooter, met een camera vol foto’s weg uit Lisse, en om zeven uur kwam hij, met het ingepakte lijstje onder zijn arm, aan bij restaurant Jill’s, waar hij voorafgaand aan het trouwfeest in de Leidse Hout met partner zou gaan eten. Dat eten smaakte prima (maar dit terzijde) en het cadeautje viel in goede aarde, wat je met twee fotografen als bruid en bruidegom natuurlijk nog maar even moet afwachten…


Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Varia en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Lijstje

 1. Rianne zegt:

  oh! die witte paarden zijn echt geweldig! Dit zou ik ook wel willen hebben op mn bruiloft (mocht dat er ooit van komen ^^ )
  Leuke foto’s =D

 2. Patrick zegt:

  Zelfs op huwelijksreis volgen wij natuurlijk tjan.nl!
  Dank (nogmaals) voor het lijstje & dank voor de foto’s. Ze zijn hier in den vreemde het bewijs dat het allemaal geen droom was!
  (En werd het Monica duidelijk dat het prijsstickertje nog onder haar schoenen zat – maar dat terzijde…)

 3. Jaco zegt:

  Leuk cadeau-idee om de foto’s de dag zelf al te overhandigen. Gefeliciteerd, Patrick en Monica!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s