Bombarie

Tjan dacht: doe eens gek, laat ik de week eens beginnen met een halfnaakte man op mijn blog. En wat voor een man… Herkent u hem? Arie Boomsma, het enfant terrible van de christenfundamentalistische omroep. De man van 40 dagen zonder seks, die nu 90 dagen zonder werk zit omdat hij zijn bloesje uittrok voor Linda de Mol.

Opvallend genoeg circuleert bovenstaande foto al jaren, zonder dat dat bij de anti-Darwinfanclub tot gejeremieer leidde. Maar poseren voor Linda, nee dat kan natuurlijk niet – zeker niet als het voor een themanummer is dat over homoseksualiteit gaat. Volgens het Algemeen Dagblad is onderstaande foto wél afkomstig uit de geruchtmakende reportage.Gottegot, wat stuitend, schokkend, provocerend en verwerpelijk. Zijn de opperhoofden van de Evangelische Omroep soms vergeten dat zowel hoofd- als bijfiguren uit hun Grote Sprookjesboek de afgelopen eeuwen wel pikanter zijn afgebeeld? Waarschijnlijk wel. Zoals ze ook vergeten zijn dat in de Bijbel staat dat je geen varkensvlees mag eten. Maar goed, dat het woord Gods slechts strikt genomen dient te worden als dat zo uitkomt, dat is weer een heel ander verhaal.


Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Varia en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Bombarie

  1. Jaco zegt:

    En dat je geen gesneden beelden mag maken van mondaine en hemelse zaken, dus sowieso niets mag afbeelden. Tot die hele affaire, sorry storm in een glas water had ik overigens nog nooit van meneer Boomsma gehoord, dus wat mij betreft mag hij weer terug onder (of achter) zijn steen, of voor mijn part ten hemel stijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s