De orde van de dag

Vandaag gaat Tjan weer over tot de orde van de dag – na twee weken blogstilte, waarvan Tjan een ontspannen week in het zonovergoten Egypte verbleef. En, zo blijkt uit de poll die hij voor vertrek opstelde: het gros van de lezers zegt Tjan niet te hebben gemist. Nu heeft Tjan het gros van zijn lezers ook niet gemist, maar om met de koning van Graceland te spreken: 8 Tjan-fans (29,6%) can’t be wrong, en dus hervat Tjan vandaag gewoon zijn dagelijkse postings.

De komende week blikt hij nog een paar keer terug op zijn verblijf in het heerlijke El Gouna. Op de ontwikkelingen aldaar, maar ook op een boek dat hij in Egypte aan de rand van het zwembad las en dat veel indruk op hem maakte – zij het niet op de wijze die de auteur voor ogen zal hebben gehad. Daarnaast ook aandacht voor cabaret van eigen bodem. Vandaag alvast een foto van een arcade in een hotel-in-aanbouw in het nieuwe gedeelte van de snel groeiende badplaats aan de Rode Zee. Maar daarover dus in een volgend blogje meer…Probatio kwastae… De winterschilder wilde natuurlijk wel even zien hoe de kleuren zouden uitpakken, voor hij de arcade in de verf zette…

Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Vakantie en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op De orde van de dag

  1. Patrick zegt:

    Welkom terug!

  2. Johan zegt:

    Het lijkt me dat het wel weer heerlijk toeven was aldaar. Welcome back.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s