Drie kleine kleutertjes…

E zijn weleens van die klusjes die maar blijven liggen, en het selecteren en een beetje leuk presenteren van de beste uit meer dan duizend van vier verschillende digitale camera’s afkomstige foto’s is daar een mooi voorbeeld van. Met andere woorden: het HEMA-fotoalbum van de vorige Egypte-vakantie van Tjan, partner en familie is nog maar net anderhalve week klaar, of Tjan en partner vertrekken opnieuw naar hun vaste bestemming El Gouna aan de Rode Zee. Dit keer weer met z’n tweetjes.

Als u dit leest zijn ze al gevlogen, om in de nacht van 17 op 18 februari weer terug te keren op eigen bodem. Dode boel dus, op deze blog! Op 11 en 18 februari verschijnt er ijs en weder dienende dan nog wel een nieuwe Steeksleutels, maar de eerste ‘echte’ nieuwe bijdrage laat tot maandag 23 februari op zich wachten. Wie zich wil beklagen over de afwezigheid van Tjan, maar ook wie blij is dat hij even zijn hielen heeft gelicht, kan behalve in de reacties ook zijn ei kwijt in een nieuwe poll [poll inmiddels gesloten].

Een van de foto’s in het voornoemde, in een oplage van drie geproduceerde fotoalbum, is er een van drie kleine kleutertjes. Gelukkig betreft het een door Tjan vervaardigde fotofuck, want aan één lief neefje Mart hebben alle betrokkenen hun handen al meer dan vol :-)

Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Fotofucks, Vakantie en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Drie kleine kleutertjes…

  1. Johan zegt:

    Mag ik je heel veel plezier wensen? Ja, dat mag vast. Heel veel plezier dus.
    En de FF ziet er zeer profi uit!
    Doe ze de groeten in El Gouna, wij komen er vast ook nog eens terug.

  2. tagrijn zegt:

    Welkom terug! De verhalen komen vast nog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s