Dossier Tobias

De jongen die u hier zo droevig en indringend aankijkt heet Tobias – dat tipje van de sluier had Tjan op deze weblog al eerder opgelicht. Tobias Nowack Kozinski is zijn volledige naam. Hij is de inzet van een even verdrietige als meedogenloze strijd tussen zijn gescheiden ouders: de Nederlandse Isabel IJzerman en de Pools-Canadese Nicolas Nowack Kozinski. Het speelveld waarbinnen het conflict om de voogdij over Tobias zich afspeelt, wordt behalve door ouderliefde onder meer bepaald door niet functionerende internationale verdragen, hechte en minder hechte familiebanden, financiële belangen en regelrecht bedrog.

Tobias is de hoofdpersoon van de tweede literaire thriller van Tjan’s goede vriendin Annet de Jong. Net als bij de totstandkoming van haar debuut Vuurkoraal (waarvan behalve meer dan 10.000 exemplaren inmiddels ook de filmrechten zijn verkocht) stond zij Tjan toe zich tijdens het schrijfproces danig met het boek in wording te bemoeien. En dat deed hij de afgelopen maanden met uitermate veel plezier! Dossier Tobias, dat inmiddels door de uitgever in productie is genomen en medio april verschijnt, is een spannende, zorgvuldig gecomponeerde, vlot geschreven roman met een geraffineerde plot, fraaie dialogen en een uiterst verrassende ontknoping. Tegen de tijd dat het boek in de winkels ligt, vertelt Tjan u er ongetwijfeld meer over…

 

Klik op onderstaande cover om Dossier Tobias nu
alvast te reserveren en bij verschijning zonder
verzendkosten thuisgestuurd te krijgen!Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Varia en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op Dossier Tobias

 1. Sylvia zegt:

  Vuurkoraal heb ik in één adem uitgelezen, dus ik ben heel benieuwd naar Dossier Tobias. Het omslagontwerp is in elk geval weer prachtig. Dat belooft veel goeds!

 2. Paul zegt:

  Benieuwd weer man! En heb heerlijke dagen in Egypte! Had niet eerder jullie resort gezien maar ziet er ook goed uit. Maar weet niet of wij het aan durven om te verplaatsen :-)

 3. Tjan zelf zegt:

  @Paul: Nee, juliie zijn ook niet van die nomaden hè? Ik begrijp het volkomen, zoals je al kunt opmaken uit het feit dat wij dinsdag voor de zevende keer naar hetzelfde hotel afreizen :-)

 4. Kan me je vorige log hierover nog herinneren, vooral de foto vergeet je niet snel meer. Ben benieuwd naar je commentaar in april.

 5. Tjan zelf zegt:

  @Glibber: Mijn commentaar in april zal ongetwijfeld onversneden positief zijn ;-) En ja, die foto blijft wel hangen. Sterke coverplaat, vind ik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s