Kattenkak (deel 4)

Tegen de verkoper van de dierenwinkel die Tjan voor meer dan elf euro een fles Get Off Gel Spray aansmeerde (zie deel 3 van dit verhaal), zou Tjan willen zeggen: ‘Fuck Off met je chemische troep.’ U begrijpt het al: de kat die het onder het bankje voor huize Tjan regelmatig op een poepen zet, heeft zich ook door dit zogenaamd probate middel niet laten verjagen, en dat terwijl Tjan het toch een week lang minimaal twee maal daags op een sprayen had gezet. Dus: kat in de zak, want stoep vol met kak. Get Off Gel Spray bleek net zo min effectief als witte peper, koffiedrab en het spannen van touwtjes.

Dan maar kippengaas, dacht Tjan, maar toen hij bij de bouwmarkt tot de ontdekking kwam hij dat dat niet voor minder dan 15 euro per veel te grote rol kon kopen, struinde hij langs de schappen op zoek naar een betaalbaarder alternatief. Voor nog geen vijf euro schafte hij een soort uitrolbaar minischuttinkje aan, waarmee hij letterlijk paal en perk zou kunnen stellen aan de kakkende kat. Helemaal afgesloten is de ruimte onder het bankje weliswaar nog niet – een kat die heel erg graag wil zou zich met wat geklauter via de zijkant nog toegang kunnen verschaffen -, maar vooralsnog lijkt deze oplossing doeltreffend, te meer daar de kat zijn behoeften nu niet plots voor of naast het bankje doet. Enne, ziet het er niet après-skiërig uit?


Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Varia en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

10 reacties op Kattenkak (deel 4)

 1. tagrijn zegt:

  Ik zou zeker mijn gal even spuwen bij die gelfabrikant. Of de ombudsman van het LD inschakelen wegens het handelen in wanproducten.

 2. Kobus zegt:

  Wat een slot! Zijn jullie bang dat het bankje gejat word?

 3. Tjan zelf zegt:

  @Kobus: Ja, daarom hebben we hem maar aan onze scooter vastgeketend. Of was het nou andersom? ;-)

 4. ellen zegt:

  ik vind het een aanwinst in de straat hoor

 5. ton zegt:

  En dat bij een weblog zonder stoelen of banken!

 6. Tjan zelf zegt:

  @Ton: Scherp! :-D Het gaat hier de laatste tijd alleen nog maar over banken (Icesave en tuinbankje)…

 7. Judith@work zegt:

  Ik kan niet beoordelen of het er apres-skiërig uitziet!
  Hier op mijn werk, in het hart van de democratie, worden alle foto’s uit jouw weblog geblokkeerd. Vreemd genoeg gebeurt dat alleen hier en niet op alle andere logs die ik volg…

 8. Tjan zelf zegt:

  @Judith: Mijn foto’s staan op een eigen, particuliere server, en worden niet door web-log of bijvoorbeeld photobucket gehost. Alleen zou ik dan niet weten waarom die server van overheidswege geblokkeerd wordt. Bij mijn weten sta ik (noch het bedrijfje waar ik werk) te boek als staatsgevaarlijk. Vreemd dus, maar ik geloof niet dat ik er iets aan kan veranderen.

 9. Judith zegt:

  Tja, als jij het ook niet weet dan kan ik er al helemaal niets over zeggen…
  Voortaan bekijk ik je fotologjes thuis :-)

 10. Inderdaad al die middelen helpen totaal niet, hoop dat dit afdoende is.
  Off topic, bizar verhaal he van die pizzeria, je zal er maar gegeten hebben of erger nog naar het toilet gegaan zijn als vrouw zijnde.
  Ik denk dat ik zaterdag een combi maak eerst Q-bus en dan naar ProPop waar ik gewoon voor mijn goede doen even mijn gezicht moet laten zien hahahahh.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s