Kattenkak (deel 3)

Trouwe lezers weten het misschien nog: ook voordat Icesave omtuimelde zaten Tjan en partner al in de shit. In de kittenshit, om precies te zijn. De ruimte onder het bankje voor hun huis was veranderd in een kattenbak, waar een kat met kennelijke aandrang dagelijks zijn behoefte deed (zie ook deel 1 en deel 2). Eerder al kon u lezen dat witte peper noch koffiedrab de kat ervan kon weerhouden het op een onwelriekend poepen te zetten.

Tjan’s volgende stap was het op kunstige wijze spannen van touwtjes, maar ook dat mocht niet baten: de betreffende kat is blijkbaar erg goed in limbo-dansen. Bij de dierenwinkel dus maar een minder provisorisch middeltje aangeschaft: Get Off Gel Spray van Vapet. Tjan spuit er sinds zaterdag driftig op los, en in plaats van de geur van kattenstront hangt er nu een dermate penetrante citronella-lucht rond het huisje van Tjan en partner, dat zij en hun buren de komende jaren vermoedelijk geen last van muggen meer zullen hebben. De kakkende kat leek zich aanvankelijk weliswaar gewonnen te geven (zaterdag, zondag en maandag waren poepvrij), maar dinsdagochtend lag er dan toch weer een verse hoop op Tjan te wachten. Shit!

Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Varia en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Kattenkak (deel 3)

  1. Gadisa zegt:

    het is een volhouder … dat wel, maar ja daar heb jij ook niet echt veel aan … toch maar een hond lenen? ;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s