Vroegste vogels

Tjan geeft toe dat de inhoud van zijn weblog momenteel verre van gevarieerd is: gaat het niet over balkjes, dan steekt die dekselse singersongwriter Jason Mraz wel weer de kop op. Ook nu weer… Na het overweldigende, uitverkochte concert in Paradiso van afgelopen maandag – allemachtig, wat is Tjan daar vier dagen later nog steeds enthousiast over! – treedt Mraz morgen om 17.00 aan in het Rotterdamse Rotown. En dat is een in vergelijking met Paradiso erg klein zaaltje, dat ruimte biedt aan hooguit een mannetje of 300. Getuige bovenstaand tekstje voelen ze de bui daar dan ook al een beetje hangen…

Tjan en partner zijn morgen allebei vrij, en zullen deze dag vermoedelijk (lees: hopelijk) tot en met het concert van de onweerstaanbare Mraz in Rotown doorbrengen. Om 11.00 uur gaat daar de broodjescorner open, en rond die tijd hopen ze ook in Rotterdam te zijn. Zouden ze dan tot de vroegste vogels behoren? Of zullen er rond die tijd al meer dan 300 Mraz-fans voor de deur liggen? Tjan kijkt wat de in zijn ogen behoorlijk onverwachte populariteit van Jason Mraz betreft helemaal nergens meer van op… Hoe dan ook zal hij hier zaterdag uitgebreid verslag doen van het dagje Rotterdam!

Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Muziek. Bookmark de permalink .

3 reacties op Vroegste vogels

  1. Ik ben benieuwd naar je log van zaterdag, veel plezier alvast.

  2. Tjan zelf zegt:

    @Glibber: Dank je, ik ben zelf niet minder benieuwd hoe het er morgen aan toegaat…

  3. Mieke zegt:

    Het is dat ik de hele dag moet werken, want anders was ik ook naar Rotterdam gekomen.
    Wat een ge-wél-dig concert was dat afgelopen maandag. En goed om te weten dat ik niet (zoals ik zelf dacht) de alleroudste bezoekster was… ;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s