View Source (the story continues…)

Update (zie eerdere bijdrage): Tjan heeft de code die het reclamebalkje van web-log.nl doet verdwijnen vooralsnog even gedeactiveerd. Hij ontdekte zojuist pas dat zijn archief nagenoeg onbereikbaar was door de tweak: oude berichten, categorieën en maandoverzichten – om precies te zijn: items die dateren van voor het balkje – worden uit zichzelf al zonder balkje getoond – de anti-balkjescode zorgde ervoor dat deze pagina’s niet meer konden worden geopend.

Update 1.01: Na volledige herplubicatie van deze weblog (waarbij alle pagina’s opnieuw zijn aangemaakt), bleek er geen onderscheid meer te bestaan tussen oude en nieuwe items: alles werd na deze ingreep met het 77pxl-balkje erboven getoond. En dat was dus een mooie aanleiding om de tweeledige code weer terug te zetten waar-ie stond. Het verhaal zal daarmee zeker nog niet ten einde zijn, maar vooralsnog is de tussenstand dusdanig dat de weblog van Tjan weer even balkjesloos is…

Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Varia. Bookmark de permalink .

Een reactie op View Source (the story continues…)

  1. Wat een ellende he met die nieuwe balkjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s