De rommel van Belinda Meuldijk (met foto’s!)

Het is zo onderhand een onverkwikkelijke soap aan het worden… Weekblad Privé publiceerde foto’s van de rommel in het huis van Belinda Meuldijk. Toen Meuldijk eenmaal een tegen het roddelblad aangespannen kort geding had gewonnen, bleek niemand minder dan haar ex, Rob de Nijs, de maker van deze foto’s te zijn geweest. Henriëtte Koetschruiter, de nieuwe vlam van De Nijs, was met de ontluisterende kiekjes gaan leuren, en via de talentloze Live Shop-presentator Martijn van den Bergh (‘ik dacht dat ík rotzooi maakte’) belandden de foto’s op de redactieburelen van Privé.

Het is toch wat! Heb je als zanger jarenlang je brood verdiend met het zingen van de troep van Belinda Meuldijk, nagel je haar als je in scheiding ligt plots met haar rommel aan de schandpaal. Wat nog het vreemdste is van het hele verhaal: op internet zijn die verdomde plaatjes nergens terug te vinden! Tjan heeft de bewuste editie van de Privé niet gezien (hij gaat al jaren niet meer naar de kapper), en heeft zich tevergeefs een slag in de rondte gegoogled. Ja, blootfoto’s van Meuldijk, daar word je mee doodgegooid – maar van haar zwijnenstal ontbreekt ieder spoor. Of toch niet…?Huize Meuldijk.    
De illegale schoonmaakster van Belinda
Meuldijk: ‘Het is pure zwartmakerij, je kunt
hier van de grond eten.’
De Meuldijkjes op vakantie. Tijdens Belinda’s
laatste vakantie maakte ex-echtgenoot Rob de Nijs
de gewraakte foto’s.
Het smerige toilet van Belinda Meuldijk.
Verhuizer Belinda Meuldijk verliest door
nalatigheid haar halve interieur.klik hier voor meer Tjan…

Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Varia. Bookmark de permalink .

Een reactie op De rommel van Belinda Meuldijk (met foto’s!)

  1. Toch fijn dat je de foto’s nog gevonden hebt he.Inderdaad een heerlijke soap waar we niet eens voor naar de kapper hoeven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s