North Sea Mraz (2)

Het enthousiasme in huize Tjan over de komst van Jason Mraz naar Nederland is nog nauwelijks getemperd. Vandaag nog één logje over deze Amerikaanse singersongwriter, en dan belooft Tjan plechtig dat hij er in elk geval tot de twee concerten in Rotterdam over ophoudt.

Gisteren vroeg Tjan zich nog af wat de toch niet bepaald als jazzmuzikant te boek staande Jason Mraz op North Sea Jazz te zoeken had. Over de link tussen Mraz en jazz gaat onderstaand filmpje, waarin de maffe zanger voor zijn eigen Invisible Microphone News op populair-wetenschappelijke wijze zijn eerste gouden plaat demonteert. Als hij de lp op de draaitafel legt, komt hij tot een ontluisterende ontdekking: What’s pretty in a frame, is more often than not smooth jazz…En om het hoofdstuk Mraz op deze weblog voorlopig even af te sluiten, volgt tot slot van deze bijdrage nog een nogal melige, TelSell-achtige infomercial voor een – niet bestaande – compilatie-‘megadisc’ van Jason Mraz. Wél verdomd muzikaal, die Mr. A-Z…


Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Muziek, Tjan's Tube. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s