Thumbs Up voor BNN!


1 April valt laat dit jaar. De wereldpers en -politiek zijn massaal op het verkeerde been gezet. Briljant gedaan van de nazaten van Bart. Nu is het wachten nog op de volgende onthullingen. Dat De Lama’s bijvoorbeeld helemaal niet om te lachen is (maar dat is eigenlijk al heel lang een publiek geheim), dat Filemon Wesselink nog nooit daadwerkelijk drugs gebruikt heeft, dat bij Try Before You Die met stand-ins wordt gewerkt en dat Bart de Graaff niet écht is overleden. Sommige politici blijken in hun reacties slechte verliezers (met name zuurpruimpje Klink en de naar eigen zeggen ‘verbijsterde’ Astma). Zij zouden een voorbeeld kunnen nemen aan de reactie van cultuurminister Ronald Plasterk op de geslaagde stunt…

Over Tjan

Neerlandicus, columnist, redacteur, copy- en ghostwriter. Blogt op onregelmatige basis over alles en niets, ongeremd en soms ook ongerijmd.
Dit bericht werd geplaatst in Tv en film. Bookmark de permalink .

5 reacties op Thumbs Up voor BNN!

 1. Marinde, België zegt:

  Toffe actie! Helemaal eens! :)

 2. Jaco zegt:

  Een postume pluim voor Bart en een grote duim omhoog voor BNN. Ze hebben de media perfect voor hun karretje weten te spannen. Atsma zal zich hopelijk heel dom voelen nu.

 3. WZNM zegt:

  Atsma piept wel anders als hij zelf een nier nodig heeft.

 4. Judith zegt:

  Helemaal geweldig!
  Ik was sowieso al niet tegen de show omdat ik het eens was met Laurens Drillich dat het tekort aan donororganen veel schandaliger is dan een spelshow hierover. Heb me dan ook ongelooflijk geërgerd aan het debat in de Tweede Kamer over de donorshow, waarbij ik aanwezig was in het kader van mijn werk.
  Over hypocrisie gesproken! (CDA!).
  Mijn week is weer helemaal goed :-)

 5. Ik had ongeveer zoiets verwacht maar vond het een wereldstuint, petje af voor BNN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s